Image result for paradise mall sofia Image result for ikea sofia


Поаѓање:
03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn". 
04:00 ч. Поаѓање за Софија. Влез во Бугарија преку преминот Деве Баир-Ѓуешево. 
08:30 ч. Пристигнување во Софија во утринските часови. 
09:00 ч.
Пристигнување и посета на трговскиот центар "Paradise Mall"
09:30 ч. Пристигнување на паркинг кај трговските центри "Sofia Ring Mall", "IKEA", "Decathlon".

Слободно време за прошетка и шопинг низ некој од шопинг центрите или центарот на Софија.

Враќање:
17:30 ч. (локално време) Поаѓање на автобусот од договореното место на паркингот кај трговските центри "IKEA". "Sofia Ring Mall", "IKEA", "Decathlon".
18:00 ч.
(локално време) Поаѓање од пред шопинг центарот "Paradise Mall" кон Скопје. Пристигнување во вечерните часови.


Цена на аранжманот: 900 мкд.


 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патување 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА