Поаѓање:
05:30 ч. Состанок на групата на улицата покрај Вардар и паркингот пред хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 
06:00 ч. Поаѓање на автобусот кон Охрид. Патот води преку Кичево. По пристигнувањето во Охрид, кратко панорамско запознавање со градот и Охридското езеро. Превоз до местата крај езерото и слободно време за индивидуални прошетки и активности на нивните плажи.

Враќање: 
од 19:00 ч. Собирање на патниците на договорените места и заминување кон Скопје. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.


ПРОМОТИВНА - ЕДНОДНЕВНА ТУРА !!!
ЦЕНА:  750.00 мкд 
термини: 26. и 29. јули, 01, 02. и 03. август

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Повратен автобуски превоз според програмата и согласно со пропишаните мерки за пополнетост од 50% на возилата.
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 25 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и САВАНА