OMER HOLIDAY RESORT HV1
до -35% попуст

melike hotel 3*
СПо ПОНУДА

MINAY PLUS HOTEL ***
спо понуда


ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! Од 01.08.2020 Р. Бугарија донесе одлука за транзит низ нејзина територија на Македонски граѓани без PCR тест. Одлуката е со важност до 31.08.2020. Со оваа одлука се овозможува непречено патување на сите патници кон Р. ТурцијаIndex of /wp-content/uploads/2018/04/