ПОВТОРНО !!!
 
големо ПОКЛОНИЧКО ПАТУВАЊЕ низ РОМАНИЈА, УКРАИНА, РУСИЈА и БЕЛОРУСИЈА

ЊАМЦ, СВЕТА ПЕТКА - ЈАШИ, КИЕВ И КИЕВО ПЕЧЕРСКА ЛАВРА, ОПТИНА, ТРОИЦКО СЕРГЕЕВА ЛАВРА, ДИВЕЕВО, МОСКВА, ТИХВИНСКА МАЈКА БОЖЈА, СВЕТИ АЛЕКСАНДАР СВИРСКИ, САНКТ ПЕТЕРСБУРГ, МИНСК, ПОЧАЕВО, БУКУРЕШТ...


ВО ПРЕТПРОДАЖБА ДО 31.ЈАНУАРИ !!!
 Цена на аранжманот: 39.000 МКД

 
УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА МЕСТО НА ПАТУВАЊЕТО:
 
1. Лични податоци на патникот:
- Име и Презиме
- Датум и место на раѓање
- Број на пасош
 
2. Уплата на аконтација
- Минимален износ за уплата при резервација е 3.000 мкд (по патник)
 
НАПОМЕНИ:
- Потребниот број на патници за ова патување, е ограничен на 50 лица.
- Предвидената програма на поклоничкото патување со конкретен итинерер, содржина и резервации за сместување во манастирските конаци, поклоничките домови и хотелите во наведените места, како и условите за обезбедување на потребните визи за Русија и Белорусија, ќе биде објавена по оформување на групата со потребниот минимум патници

 МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ !
Поврзана слика
ЧЕСТИТ БОЖИЌ !!!