Image result for демир капија" Image result for демир капија"


ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:
09:00 ч. Поаѓање на групата од паркингот спроти хотел Холидеј Инн во Скопје.
10:30 ч. Пристигнување во Демир Капија. Прошетка низ центарот на градот или посета на винаријата Попова Кула.
11:00 ч. Закројување на лозјата со свештено лице
12:00 ч. Забава со музика во живо и специјално мени (салата, топло предјадење,главно јадење, десерт и 5 чаши на младо вино)
16:00 ч.
 Поаѓање назад кон Скопје.


Цена на аранжманот: 400,00 мкд
Пакет со ручек и дегустација: 1200,00 мкд
термин: 14.02.2020


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и САВАНА