Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62,00 MKD)
Попустите за деца и трето лице важат при сместување во соба со 2 возрасни лица

ЛЕГЕНДА:   
 DBL - двокреветна соба, DBL CV – поглед град, DBL SV – поглед море SGL - еднокреветна соба, Family - фамилијарна соба, BB - ноќевање со појадок, HB - полупансион (појадок и вечера), AI (all inclusive) - се вклучено RO – Ноќевање