СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

до 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО !!!


TORONI BLUE SEA (Old Wing **+)
термин 19.09-22.09.
3HB (полупансион) од 88 €
(2 деца 0-12 год. БЕСПЛАТНО)

Family пакет од 176  (2 возрасни+2 деца)

 

PORTO MATHINA ***

термин: 22.09.-29.09 (-20%)

7HB (полупансиони) 136 €
(1 дете 0-6 год. БЕСПЛАТНО, 
1 дете 6-12 и 2 дете 2-12, 12 €)

HOTEL JENNY ***

термин: 15.09-22.09
7HB (полупансиони) 200 €
(2 деца 0-14 год. БЕСПЛАТНО)
Family пакет од 400 € (2 возрасни+2 деца)

 Цените се дадени на ден, по лице или за соба (Family пакет) !!!

Понудата важи за ограничен број на соби !!!