Инфо за влез и транзит низ останатите континенти

Протоколи при патување

Оваа мапа COVID-19 се ажурира редовно и поради постојано менување на природата на регулативите, ние силно ве советуваме да проверите со вашата авиокомпанија пред да патувате. Оваа информација е дел од Timatic понудата на IATA и како таков неограничен пристап е достапен преку претплата. Пристапот до оваа мапа Ви овозможува да гледате максимум 10 земји. Ви благодариме за разбирањето.

https://www.iatatravelcentre.com/world.php


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SAVANA - 24/11/2020
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~