ONE SALONICA, Outlet Mall

еден плаќа / еден гратис !!!

Image result for one salonica outlet mall
Поаѓање:

04:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 
05:00 ч. Поаѓање за Грција и Солун. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони. 
од 09:30 до 10:00 ч. (по грчко време) Пристигнување во Солун и паркирање на автобусот пред новиот трговски центар "One Salonica Outlet Mall". Слободен ден за шопинг во трговскиот центар и низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски, плоштадите Аристотелис, Вардари... 

 
Враќање: 
17:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата кај "One Salonica Outlet Mall" и поаѓање кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.

ЕДНО ЛИЦЕ ПЛАЌА, A ВТОРО ЛИЦЕ ГРАТИС !!!
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  900.00 ден. 

 
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и САВАНА


Author : 900,00 мкд

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SAVANA - 02/06/2020
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~