ЕКСКУРЗИИ И ИЗЛЕТИ

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ ОВИЕ МЕСТА

ESCAPE WEEKEND - ДЕСТИНАЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА

ТУКА Е ВАШЕТО МЕСТО !!!

AQUALINA 4*

AQUALINA 4*

55 €

ноќевање со појадок или полупансион

Starting From 55 €

ПОВЕЌЕ

INEX OLGICA HOTEL & SPA 4*

INEX OLGICA HOTEL & SPA 4*

47 €

 BB (ноќевање со појадок) по лице

Starting From 47 €

ПОВЕЌЕ

SKY CORNER 3*

SKY CORNER 3*

BB од 23,5 €

BB (ноќевање со појадок) за 2 лица: 47 €

Starting From BB од 23,5 €

ПОВЕЌЕ

HOTEL DRIM 4*

HOTEL DRIM 4*

2 HB од 49 €

2 HB (ноќевања со појадок и вечера)

Starting From 2 HB од 49 €

ПОВЕЌЕ

MOLIKA 3*

MOLIKA 3*

2 HB од 49 €

ноќевања со појадок и вечера

Starting From 2 HB од 49 €

ПОВЕЌЕ

PANORAMA HOTEL & SPA 5*

PANORAMA HOTEL & SPA 5*

од 65 €

2 HB (полу пансиони + користење на СПА)

Starting From од 65 €

ПОВЕЌЕ

HOTEL MANASTIR 4*

HOTEL MANASTIR 4*

2 BB од 42 €

2 BB (ноќевања со појадок)
2 HB (ноќевања со појадок и вечера) = 56 €

Starting From 2 BB од 42 €

ПОВЕЌЕ

KRATIS 4*

KRATIS 4*

44 €

BB (ноќевање со појадок) за 2 лице

Starting From 44 €

ПОВЕЌЕ

POPOVA KULA HOTEL 3*

POPOVA KULA HOTEL 3*

30 €

BB (ноќевање со појадок) за 2 лице

Starting From 30 €

ПОВЕЌЕ

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

METROPOL ****
METROPOL ****

Охрид

...

32 €

HB од
пребарај
MILLENIUM PALACE ****
MILLENIUM PALACE ****

Охрид

...

25 €

BB oд
пребарај
BELLVEDERE ****
BELLVEDERE ****

Охрид

...

27 €

BB oд
пребарај
TURIST ***
TURIST ***

Охрид

...

29 €

HВ од
пребарај
PELA ***
PELA ***

Охрид

 ...

19 €

BB од
пребарај
KLIMETICA ***
KLIMETICA ***

Охрид

...

147 €

5 HB
пребарај
HOTEL BELLEVUE ****
HOTEL BELLEVUE ****

Охрид

...

30 €

HB oд
пребарај
NOVA RIVIERA ***
NOVA RIVIERA ***

Охрид

 ...

27 €

BB од
пребарај
INEX OLGICA HOTEL & SPA *****
INEX OLGICA HOTEL & SPA *****
DETAILS
SILEKS ****
SILEKS ****
DETAILS
LAKI HOTEL & SPA ****
LAKI HOTEL & SPA ****
DETAILS
TINO SV. STEFAN ****
TINO SV. STEFAN ****
DETAILS
MAIVA ****
MAIVA ****
DETAILS
SU HOTEL ****
SU HOTEL ****
DETAILS
AQUALINA ****
AQUALINA ****
DETAILS
MILLENIUM PALACE ****
MILLENIUM PALACE ****
DETAILS
MONTANA PALACE ****
MONTANA PALACE ****

Крушево

 ...

23,20 €

BB од
пребарај
HOTEL PANORAMA ****
HOTEL PANORAMA ****

Крушево

...

35 €

BB од
пребарај
PANORAMA HOTEL & SPA *****
PANORAMA HOTEL & SPA *****
DETAILS
MONTANA PALACE ****
MONTANA PALACE ****
DETAILS
MAKPETROL ***
MAKPETROL ***

Маврово

 ...

24 €

BB од
пребарај
HOTEL SPORT ***
HOTEL SPORT ***

Маврово

 ...

41 €

HB од
пребарај
BISTRA ****
BISTRA ****
DETAILS
RADIKA *****
RADIKA *****
DETAILS
AURORA RESORT & SPA *****
AURORA RESORT & SPA *****

Берово

 ...

33 €

BB од
пребарај
MANASTIR ****
MANASTIR ****

Берово

...

20 €

BB oд
пребарај
AURORA RESORT & SPA *****
AURORA RESORT & SPA *****
DETAILS
HOTEL MANASTIR ****
HOTEL MANASTIR ****
DETAILS
Cruise
Hotel Grand Lilly

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$499

Per Night
BOOK
Cruise
Royal Resort

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$399

Per Night
BOOK
Cruise
Hotel Grand Lilly

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$499

Per Night
BOOK
Cruise
Paris Starting From $49/Night
DETAILS
Cruise
Bangkok Starting From $69/Night
DETAILS
Cruise
Dubai Starting From $99/Night
DETAILS
Cruise
Italy Starting From $59/Night
DETAILS
Lorem Lpsum 3
Lorem Lpsum 4
Lorem Lpsum 5