COSTA CRUISES

COSTA FORTUNA

COSTA FORTUNA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Барселона:
30.април 2020

COSTA PACIFICA

COSTA PACIFICA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Чивитавекиа:
17.април 2020
COSTA / Корисни информации

COSTA / Корисни информации

Со Costa Cruise крстарите во Италјански стил – водечка компанија за крстарења. Компанија со 60 годишна историја, со преку 1,3 милиони патници во 2009 година.

COSTA / Општи услови

COSTA / Општи услови

Ве молиме да ги прочитате општите правила од овие Општи услови на патување. Тие се применуваат на Вашето патување и морате да бидете запознаени со истите.