НОВА ГОДИНА 2020

РИМ

РИМ

поаѓање: 29.декември
враќање: 02.јануари
5 дена / 4 ноќевања

 

ПАРИЗ

ПАРИЗ

поаѓање: 30.декември
враќање: 03.јануари
5 дена / 4 ноќевања
БАРСЕЛОНА

БАРСЕЛОНА

поаѓање: 30.декември
враќање: 03.јануари
5 дена / 4 ноќевања
НОВИ САД

НОВИ САД

поаѓање: 29.декември
враќање: 01.јануари
4 дена / 2 ноќевања
ТИВАТ

ТИВАТ

поаѓање: 29.декември
враќање: 01.јануари
4 дена / 2 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

поаѓање: 29.декември
враќање: 01.јануари
4 дена / 2 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

поаѓање: 29.декември
враќање: 01.јануари
4 дена / 2 ноќевања