8-ми МАРТ

НЕАПОЛ

НЕАПОЛ

со автобуски превоз
термин: 04.март
6 дена / 3 ноќевања

КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

со автобуски превоз
термин: 02.март
7 дена / 5 ноќевања
ВИЕНА

ВИЕНА

со автобуски превоз
термин: 06.март
4 дена / 2 ноќевања
СЛОВЕНИЈА

СЛОВЕНИЈА

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања

ТИВАТ

ТИВАТ

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања
МИЛАНО

МИЛАНО

со автобуски превоз
термин: 05.март
5 дена / 3 ноќевања
ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања
НОВИ САД и САЛАШ

НОВИ САД и САЛАШ

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања
БУДВА

БУДВА

со автобуски превоз
поаѓање: 05.март
4 дена / 2 ноќевања

ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања
ПРАГА и ВИЕНА

ПРАГА и ВИЕНА

со автобуски превоз
термин: 05.март
4 дена / 2 ноќевања