МАЈСКИ ПАТУВАЊА

РИМ

РИМ

ОТКАЖАН !!!
со авионски превоз
термин: 22.мај
4 дена / 3 ноќевања
БАРСЕЛОНА

БАРСЕЛОНА

ОТКАЖАН !!!
со авионски превоз
термин: 23.мај
4 дена / 3 ноќевања
ДУБАИ

ДУБАИ

ОТКАЖАН !!!
со авион
термин: 30.април
5 дена / 4 ноќевања
 
КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

ОТКАЖАН !!!
со автобуски превоз
термин: 22.мај
4 дена / 2 ноќевања
САРАЕВО

САРАЕВО

ОТКАЖАН !!!
со автобуски превоз
термин: 30.април
4 дена / 2 ноќевања