Во цената е вклучено: 
- Ноќевање 
- Појадок-шведска маса
- Вечерата континентал вклучува: Салата/Супа, главното јадење и десерт.
- Пијалоците не се вклучени во цената).
- Цените се со вклучен ДДВ 
- Паркинг
- Wi-fi
- СПА центар (Базен,2 фински сауни и 1 турска како и фитнес центар)


 

GALLERY