СПЕЦИЈАЛНA ПОНУДА!!!
АНТАЛИЈА Авион, 7 дена / 6 ноќи
Аll Inclusive од 369 €


MAY GARDEN CLUB 4* ALANYA

900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 AI = 369 €
MESUT HOTEL 4* ALANYA

900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 AI = 389 €
KAILA BEACH HOTEL 5* ALANYA
KAILA BEACH HOTEL All Inclusive, Alanya, Turkey - Booking.com
900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 AI = 438 €
AMELIA BEACH RESORT 5* SIDE

900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 UAI = 459 € 
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5* 
Gallery image of this property
900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 UAI = 476 €
THE LUMOS DELUXE RESORT & SPA 5*
Gallery image of this property
900+ Free Airplane & Plane Illustrations - Pixabay  + 6 UAI = 479 €

Цени со вклучени: хотел, трансфер, авионски превоз и аеродромски такси !!!

 

* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА       
(тел. 3 115 826, 
[email protected]) 


ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                    
- Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата 
Sun Express (недела и среда).
- Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин. 
- Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
- Услугите на претставникот на организаторот или ино - партнерот на дестинацијата.
- Трошоци за организација на програмата."                    
                    
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                    
- Задолжително патничко осигурување.
- Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии. 


* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ
* Ве молиме имајте в предвид дека од 07.12.2019 во Турција е во сила нова законска регулатива за наплаќање на туристичка такса за сместување, која изнесува околу 1% од вкупната вредност на сместувањето и се наплаќа директно од гостите, на рецепција во хотел.