Хотелот Rikli Balance  ја оживува традицијата на локалното опкружување. Хотелот е  фокусирани на одржлив развој и се грижиме за вашето здравје и благосостојба. Во хотелските простории ќе имате можност да се  запознаете со приказните за карнинолската пчела, традиционалните везови на Горењеска, срцето од ѓумбир, смрека од блиската висорамнина, швајцарски природен лекар кој основал природен бањата во Блед во 19 век.  Ресторанот на хотелот може да се пофали со големата палета на  локални и традиционални јадења   Доколку сакате да ги искористите поволностите од природата и да ги пополните батериите, хотелот „Рикли баланс“ е совршен за вас!


 
Во цената е вклучено:
• Сместување по избор на услугата понудена во табелите
• Користење на базенот 
• Бесплатно WI-FI 
• ДДВ

Доплата:
• Новогодишната вечера  (задолжително)
• Baby cot (до 2 години): 7,00 € за ноќевање
• Туристичка такса :Возрасни  3,13 € по лице за ден Деца (7 – 17 години)
• Администривна такса :1 ,00 € по лице (од 7 години ) за престој 

Попусти: 
• Деца до 6 години во двокреветна соба со 2ца возрасни(максимум 2 деца): - 100 %
• Деца до 6-12 години во двокреветна соба или во suite со 2ца возрасни(максимум 2 деца)
• BB 40,00/ од ден за ниска и средна сезона и 55,00 € за висока сезона 
• HB 55,00 €/  од ден за ниска и средна сезона и 700 € за висока сезона 
• Деца до 6-12 години во двокреветна соба cо 1 возрасен: - 15 %
• Трет возрасен во двокреветна соба или во suite: - 30%


 

GALLERY