Gallery image of this property Gallery image of this property 


ПРОЛОМ WELLNESS ПАКЕТ 1

Период на важење на пакетот: Април - Мај 2020.
Дводневен аранжман 97 € по лице
Tридневен аранжман

128 € по лице


Пакетот опфаќа:
* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони,
* Секојдневно користење на Велнес центар:
- сауна
-  џакузи базен
- солена соба
- парно купатило
- топли клупи
- внатрешен базен
* Користење на теретана и фитнес сала,
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо).

Дополнителни погодности:
* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата
* Бесплатно користење на Wi-Fi

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА * :
Децата до 9 години престојуваат гратис
Децата од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


 ПРОЛОМ WELLNESS LUX ПАКЕТ 1

Период на важење на пакетот: Април - Мај 2020.
Дводневен аранжман 115 € по лице
Tридневен аранжман

155 € по лице


Пакетот опфаќа:
* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
* Секојдневно користење на нов Wellness Lux центарот:
- 5 сауни (три фински, инфраред и био сауна
- 2 солени соби
- џакузи базен со лековита Пролом вода
- џакузи базен со солена вода
- 2 парни купатила
- kneipp патека
- топли клупи
- отворено-затворен базен
* Користење на теретана и фитнес сала,
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо),
* Кошница со овошје во велнес центар.

Дополнителни погодности:
* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата
* Бесплатно користење на Wi-Fi

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА * :
Децата до 9 години престојуваат гратис
Децата од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


ПРОЛОМ WELLNESS ПАКЕТ 2

Период на важење на пакетот: Април - Мај 2020.
Дводневен аранжман 115 € по лице
Tридневен аранжман

150 € по лице

 
Пакетот опфаќа:

* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони,
* Секојдневно користење на Велнес центар:
- сауна
- џакузи базен
- солена соба
- парно купатило
- топли клупи
- внатрешен базен
- Една масажа за цело тело (30 минути),
- За неа: Инфрацрвена капсулa (2 третмани),
- За него: Квантна соба (2 третмани),
* Користење на теретана и фитнес сала,
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо).

Дополнителни погодности:

* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата,
* Бесплатно користење на Wi-Fi

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА * :
Децата до 9 години престојуваат гратис
Децата од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


ПРОЛОМ WELLNESS LUX ПАКЕТ 2

Период на важење на пакетот: Април - Мај 2020.
Дводневен аранжман 131 € по лице
Tридневен аранжман

175 € по лице

Пакетот опфаќа:
* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
* Секојдневно користење на нов Wellness Lux центарот:
- 5 сауни (три фински, инфраред и био сауна
- 2 солени соби
- џакузи базен со лековита Пролом вода
- џакузи базен со солена вода
- 2 парни купатила
- kneipp патека
- топли клупи
- отворено-затворен базен
- Една масажа за цело тело (30 минути)
- За неа: Инфрацрвена капсулa (2 третмани)
- За него: Квантна соба (2 третмани),
* Користење на теретана и фитнес сала,
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо),
* Кошница со овошје во велнес центар.

Дополнителни погодности:
* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата
* Бесплатно користење на Wi-Fi

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВА * :
- Деца до 9 години престојуваат гратис
- Деца од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


* Цените се дадени по лице, за престој во период од 2 или 3 дена, во наведениот месец.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).


ФАМИЛИЈАРЕН ПАКЕТ 
период: Април - Мај 2020

 

 

GALLERY