Gallery image of this property Gallery image of this propertyЦените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата.    
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).


ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- Цените се дадени по лице на ноќ, со вклучен ДДВ и Такса за привремен престој
- Дете до 6 години – гратис (во соба со 2 возрасни лица )
- Дете од 7 до 12 години плаќа 50% од цената за соодветната услуга (во соба со 2 возрасни лица)
- Трето лице во соба (13 и повеќе години) плаќа 70% од цената за соодветната услуга
- Доплата за полн пансион 10 евра по лице за оброк


 

GALLERY