Хотелот Savica Garni е целосно фокусиран на заштитата на природата и животната средина. Еколошкиот карактер на хотелот е потврден со сертификатот Еко-цвет, а воедно го реализираат под мотото и програмата „Зелените за утре“. Одвојување на отпадот, исклучување на светлата, исклучување славини, смислена употреба на крпи, употреба на пакување стакло што може да се врати, локални и сезонски производи за здрав појадок, овие важни процедури се во реализираат преку дневните ритуали на гостите во хотелот. Хотелот е погоден и за семејства,  несомнено по завршувањето на престојот хотелот ќе го оставите со многу ново знаење за тоа како можете да придонесете за почиста животна средина и зачувување на природата дома.  Природата ви е на допир на вашите дланки  за време на вашиот престој, бидејќи хотелот е одлична почетна точка за истражување на Блед и околината. И не само тоа, тоа е одлична почетна точка за искуства во вода, затоа што од најголемиот базен комплекс во тој дел на Словенија, соседниот хотел Rikli Balance е оддалечен само неколку чекори.
Во цената е вклучено:
• Сместување по избор на услугата понудена во табелите
• Попуст за користење на базенот во комплексот  Wellness Živa во  Rikli Balance Hotel (еден влез на ден)
• Попуст за користење на Sauna World  во   Wellness Živa во  Rikli Balance Hotel 
• Бесплатно WI-FI 
• ДДВ

Доплата:
• Новогодишната вечера  (задолжително)
• Baby cot (до 2 години): 7,00 € за ноќевање
• Туристичка такса :Возрасни  3,13 € по лице за ден Деца (7 – 17 години)
• Администривна такса :1 ,00 € по лице (од 7 години ) за престој

ПОПУСТИ:
   
• Деца до 6 години во двокреветна соба со 2ца возрасни(максимум 2 деца): - 100 %
• Дете до 6 години во двокреветна соба со 1 возрасен: -100% (по цена за еднокревена соба)
• Деца до 6-15 години во двокреветна соба или во suite со 2ца возрасни(максимум 2 деца):- 50 %
• Деца до 6-15 години во двокреветна соба cо 1 возрасен: - 30 %
• Трет возрасен во двокреветна соба или во suite: - 30%

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА ВО ФАМИЛЈАРНИ СОБИ 
2 деца до 12 години со двајца возрасни  -100%
3 дете  6-12 години  -15%


 

 

GALLERY