Корисни информации, најнови вести, совети за патување.

Режими на движење и правила за транзит на државјани на Република Македонија во други земји, во контекст на пандемијата со Ковид 19  можете да најдете на страната на Министерството за надворешни работи на владата на Р.Македонија 

 
Напомена: Савана не врши ажурирање на информациите. Препорачуваме проверка на дадените информации кај надлежните институции