\

Во цената на пакетот е вклучено: 
- Авионски превоз на релација: Скопје – Будимпешта – Скопје/WizzAir
- Аеродромски такси 
- Хотелско сместување во xотел *** / 3 BB

Летови: секој среда и недела 
*цената и саатниците зависат од моментално расположливите места на aвио компанијата.

Во цената на пакетот не е вклучено: 
- Трансфер: aеродром - xотел, со редовни "shuttle bus" линии 10 € по лице по правец (информативно)
- Приватен трансфер aеродром – xотел (информативно)