Вклучено во цена:
-  Цена по лице за услуга избрана по табелата односно ноќевање со појадок (BB) или ноќевање со појадок и вечера (HB)
- Користење на базен, мини аква парк, спортски терени

Доплати: 
- Доплата за полн пансион (ручек):8 евра 
- Доплата за користење на соба со сауна /спа када : 10 евра 


 

GALLERY