АНТАЛИЈА

 АНТАЛИЈА
Индивидуални пакет аранжмани

ХОТЕЛ УСЛУГА 07.11. 14.11. 21.11.
CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA 5* 7 Utra All Inclusive од 466 € од 466 € од 466 
FAME RESIDENCE LARA ANTALYA 5* 7 Fame Style All Inclusive од 469 € од 469 € од 411 
MARITIM PINE BEACH BELEK 5* 7 Utra All Inclusive од 502 € од 502 € од 502 
ROYAL SEGINUS 5* 7 Utra All Inclusive од 536 € од 493 € од 485 
UTOPIA WORLD 5* 7 Utra All Inclusive од 546 € од 546 € од 546 
ADALYA OCEAN DELUXE 5* 7 Utra All Inclusive од 601 € од 601 € од 527 
TITANIC DELUXE BELEK BELEK 5* 7 High Class All Inclusive од 692 € од 691 € од 595 
RIXOS PREMIUM BELEK 5* 7 All Exclusive All Inclusive од 788 € од 756 € од 756 
VOYAGE BELEK BELEK 5* 7 Utra All Inclusive од 977 € од 977 € од 852 
REGNUM CARYA 5* 7 Luxury All Inclusive од 1152 € од 1152 € од 1152 

 

НАПОМЕНИ:
- Цените се дадени за индивидуален пакет аранжман
- Авионски превоз со редовна линија Скопје-Истанбул-Анталија со Pegasus Airlines
- Дадените цени се по лице, за сместување на минимум 2 лица во соба
- Можна е промена на цената во зависност од расположливоста на слободни места на авионските летови
- Опција за комбинирање на термин на патување и период на престој