ЧАРТЕР ТУРЦИЈА - СПО

 


ХОТЕЛ И ЛОКАЦИЈА УСЛУГА 12.08. 16.08. 19.08. 23.08.
KLEOPATRA ATLAS 4* Alanya All Inclusive 397 € 397 € 390 € 384 €
MESUT HOTEL 4* Alanya 6 All Inclusive 509 € 509 € 499 € 482 €
VIKING NONA BEACH HOTEL 4* Kemer 6 All Inclusive 495 € 495 € 495 € 495 €
ARMAS PRESTIGE 5* Alanya *SPO* 6 Ultra All Inclusive n/a 379 € 379 € 399 €
KAILA BEACH HOTEL 5* Alanya 6 All Inclusive 626 € 626 € 616 € 575 €
MAY GARDEN CLUB HOTEL 4* Alanya *SPO* 6 All Inclusive 373 € 383 € 393 € 435 €
 MC ARANCIA RESORT HOTEL 4* Alanya  6 Ultra All Inclusive  479 €   479 € 480 € 480 €
FAME HOTEL 3* Kemer 6 All Inclusive 495 € 495 € 495 € 467 €
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5* Alanya  6 Ultra All Inclusive   479 €    479 € 469 € 455 €
QUEEN'S PARK GOYNUK 5* Kemer 6 Ultra All Inclusive 519 € 519 € 519 € 513 €
 SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA 5* Side 6 All Inclusive   565 €  565 € 565 € 565 €
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5* Side  6 Ultra All Inclusive   673 €  673 €  673 € 673 €
LYCUS BEACH RESORT 5* Alanya *SPO* 6 All Inclusive  479 € 479 €  479 € 479 €

 


 ↓ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ПО ДЕСТИНАЦИЈА 


АЛАНИЈА

 
 
БЕЛЕК
 

КЕМЕР

 
 

СИДЕ

 
 

* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected]) 


ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                    
- Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата 
Sun Express (недела и среда).
- Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин. 
- Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
- Услугите на претставникот на организаторот или ино - партнерот на дестинацијата.
- Трошоци за организација на програмата."                    
                    
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                    
- Задолжително патничко осигурување.
- Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии."                    
                    
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:                    
- Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО. 
- За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ
* Ве молиме имајте в предвид дека од 07.12.2019 во Турција е во сила нова законска регулатива за наплаќање на туристичка такса за сместување, која изнесува околу 1% од вкупната вредност на сместувањето и се наплаќа директно од гостите, на рецепција во хотел.