ПОКЛОНИЧКИ ПАТУВАЊА

Поклоничко патување до манастирот Острог

Поклоничко патување до манастирот Острог

Поклоничко патување со посета на еден од најубавите манастири - Св. Василиј Острошки... 

Поклоничко патување до манастирот Тумане

Поклоничко патување до манастирот Тумане

Поклоничко патување со посета на манастирот Тумане во Србија... 

...