ХАЛКИДИКИ

КАСАНДРА

КАСАНДРА

>>> Програма
>>> Автобуски превоз
>>> Екскурзии

VILLA ASIMENIA

VILLA ASIMENIA

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA STASHA

VILLA STASHA

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA ELEKTRA

VILLA ELEKTRA

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA EFI

VILLA EFI

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA FLEGOS

VILLA FLEGOS

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

JENNY HOTEL ***

JENNY HOTEL ***

-5% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.
VILLA SARIZAS

VILLA SARIZAS

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA SIRTAKI

VILLA SIRTAKI

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

СИТОНИЈА

СИТОНИЈА

>>> Програма
>>> Автобуски превоз
>>> Екскурзии

TORONI BLUE SEA **+

TORONI BLUE SEA **+

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.

VILLA AKAKIA

VILLA AKAKIA

-10% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.