КОНЦЕРТИ и НАСТАНИ

ENRIQUE IGLESIAS

ENRIQUE IGLESIAS

со автобуски превоз
поаѓање: 01.декември
враќање: 02.декември
еднодневна екскузија
LARA FABIAN

LARA FABIAN

со автобуски превоз
поаѓање: 10.мај
враќање: 11.мај
еднодневна екскузија