ЛАРА

ЛЕТО 2020
ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2019 !
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга мај јуни
ADALYA ELITE LARA 5* Ultra All Inclusive  од 633  од 817 
BAIA LARA 5* Ultra All Inclusive  од 657  од 771
LARA FAMILY CLUB 4* Ultra All Inclusive  од 424 од 503 
RAMADA RESORT LARA 5*  Ultra All Inclusive од 440  од 518 
ASKA LARA RESORT 5*  Ultra All Inclusive од 560 од 668 
WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*  All Inclusive од 472   од 513
MIRACLE RESORT HOTEL 5*  Ultra All Inclusive од 602  од 751
ASTERIA KREMLIN PALACE 5* Ultra All Inclusive од 565  од 696 
ROYAL HOLIDAY PALACE 5* Ultra All Inclusive  од 619  од 760 
TITANIC MARDAN PALACE 5*  G Inclusive  од 1097 од 1358 
ROYAL WINGS 5* Ultra All Inclusive од 619   од 760
ROYAL SEGINUS 5* Ultra All Inclusive од 619  од 760
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5* Ultra All Inclusive од 662  од 824
DELPHIN PALACE 5* Ultra All Inclusive од 678  од 839
IC HOTELS GREEN PALACE 5* Ultra All Inclusive од 670  од 828 
DELPHIN DIVA 5* Ultra All Inclusive  од 668  од 834
DELPHIN BE GRAND RESORT 5*  Ultra All Inclusive од 744  од 938
DELPHIN IMPERIAL 5*  Ultra All Inclusive од 754  од 947
TITANIC BEACH RESORT 5* Ultra All Inclusive  од 706   од 1358

 


 НАПОМЕНИ:
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА, ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ / 7 ДЕНА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ
- ИНФОРМАЦИИ ВО ОДНОС НА ЦЕНАТА ВО КОНКРЕТЕН ТЕРМИН ПОБАРАЈТЕ НА 3 115 826 или
[email protected]