ЕВИА

ЕВИА

ЕВИА

>>>

VILLA DIMITRA

VILLA DIMITRA

-20% за термин 21.Септември !!!

VILLA CAVO D' ORO

VILLA CAVO D' ORO

...


НАСОКИ НА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ

Насока: Скопје-Евиа, Пефки (495 km)
Скопје-Athens (E75), Glyfa (пристаниште), Ferryboat Glyfa-Agiokampos (30 min), Agiokampos (пристаниште)-Istala-Pefki
Трошоци во еден правец: (износите се променливи)
патарини MK (180 ден), патарини GR (16,10 €), брод/автомобил од 13,5 € , брод/патник 2,30 €