ТУРЦИЈА - чартер лет

ПРОГРАМА - ЛЕТО 2020 - АНТАЛИЈА 
(Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара...)


ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:

1.ден                           СКОПЈЕ – АНТАЛИЈА 
Состанок на скопскиот аеродром два часа пред полетување. Полетувањето на авионот на Sun Express (недела и среда) кон Анталија во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување во соба според определеното време/правило на пријавување (окулу 14:00 часот на денот на пристигнувањето).

2 –претпоследен ден  ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ
Престој во избраниот хотел во регионот на Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара, на база на избраната услуга,  со 5, 6, 9, 10, 12, 13 или 14 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот.  Можност за факултативни излети.

Последен ден               АНТАЛИЈА – СКОПЈЕ
Одјавување и напуштање на собите најдоцна до 12 часот, според правилата на хотелот. Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Анталија во вечерните часови. Лет за Скопје доцна навечер или во поставеното време. Пристигнување во Скопје наредниот ден рано наутро. Крај на услугите.


ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ


 ↓ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ПО ДЕСТИНАЦИЈА 


АЛАНИЈА

 
 
БЕЛЕК
 

КЕМЕР

 
 

СИДЕ

 
 

* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected]) 

 


 ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                    
- Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата 
Sun Express (недела и среда).
- Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин. 
- Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
- Услугите на претставникот на организаторот или ино - партнерот на дестинацијата.
- Трошоци за организација на програмата."                    
                    
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                    
- Задолжително патничко осигурување.
- Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии."                    
                    
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:                    
- Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО. 
- За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ 
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ   

* Ве молиме имајте в предвид дека од 07.12.2019 во Турција е во сила нова законска регулатива за наплаќање на туристичка такса за сместување, која изнесува околу 1% од вкупната вредност на сместувањето и се наплаќа директно од гостите, на рецепција во хотел.