СИДЕ

SEADEN SWEET PARK ***

SEADEN SWEET PARK ***

* Гратис 1 дете (до 13 год.)
-> Јавна плажа на 300 м.
-> Надворешен базен

SUNMELIA BEACH *****

SUNMELIA BEACH *****

* Гратис 2 деца (до 13 и 3 г.)
-> Погоден за фамилии
-> Аква парк за деца

KAMELYA K CLUB *****

KAMELYA K CLUB *****

* Kids Concept
-> Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Голема песочна плажа
-> Голем избор на содржини

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA *****

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA *****

* Поволна цена
->
Гратис 1 дете (до 12 год.)
->Приватна плажа со камчиња

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA *****

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA *****

* Гратис 1 дете (до 13 год.)
-> Аква парк
-> Приватна плажа

 

LYRA RESORT & SPA *****

LYRA RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 13 и 3 г.)
->Долга приватна плажа
->Погоден за фамилии со деца

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA *****

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA *****

* Одлична услуга
-> 
Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Хотелска плажа на 150м.

ROMA BEACH RESORT & SPA *****

ROMA BEACH RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 3 г.)
-> Хотелска песочна плажа
-> Тобогани за деца

HEAVEN BEACH RESORT & SPA *****

HEAVEN BEACH RESORT & SPA *****

* Adults Only
->Хотелот е на сама плажа
->Голем избор на содржини

AMELIA BEACH RESORT *****

AMELIA BEACH RESORT *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 3 г.)
-> Приватна плажа
-> Тобогани за деца

ROYAL TAJ MAHAL *****

ROYAL TAJ MAHAL *****

* Гратис 1 дете (до 10 год.)
-> Приватна песочна плажа
-> Голем избор на содржини

JADORE DELUXE HOTEL & SPA *****

JADORE DELUXE HOTEL & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 3 г.)
-> Песочна плажа на 350м.
-> Многу содржини за деца

ROYAL DRAGON *****

ROYAL DRAGON *****

* Гратис 2 деца (до 10 и 2 г.)
->Долга приватна плажа
->Погоден за фамилии со деца
->9 тобогани

VOYAGE SORGUN *****

VOYAGE SORGUN *****

* Гратис 2 деца (до 13 и 3 г.)
-> Погоден за фамилии
-> Аква парк со лизгалки

 


* МАПА СО ЛОКАЦИЈА НА ХОТЕЛИ ВО СИДЕ >>>