КЕМЕР

FAME HOTEL ***

FAME HOTEL ***

* Одлична локација
-> Гратис 1 дете (до 6 год.)
-> Во центар на Кемер

FAME RESIDENCE BEACH (PARK) ****

FAME RESIDENCE BEACH (PARK) ****

* Одлична локација
-> Во центар на Кемер
-> Сопствена плажа

VIKING NONA BEACH ****

VIKING NONA BEACH ****

* Гратис 1 дете (до 7 год.)
-> Плажа со камчиња
-> Бесплатни лежалки

SHERWOOD GREENWOOD RESORT ****

SHERWOOD GREENWOOD RESORT ****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2 г.)
->Хотелска плажа на 180 м.
->Забава и анимација на гости

FAME RESIDENCE GOYNUK ****

FAME RESIDENCE GOYNUK ****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Хотелска плажа на 90 м.
-> Хотелот е во ресорт

ARMAS BEACH ****

ARMAS BEACH ****

* Одлична локација
-> Гратис 2 деца (до 14 и 3 г.)
-> Плажа со камчиња

QUEEN'S PARK GOYNUK *****

QUEEN'S PARK GOYNUK *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Лоциран во Гојнук
-> Содржини за забава

ZENA RESORT *****

ZENA RESORT *****

* Гратис 2 деца (до 7 и 3 г.)
-> Приватна плажа
-> Голем избор на содржини

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA *****

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2 г.)
-> Приватна плажа
-> 24 часа сервис

FAME RESIDENCE KEMER & SPA *****

FAME RESIDENCE KEMER & SPA *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Сопствена песочна плажа
-> Одлична локација

KARMIR RESORT & SPA *****

KARMIR RESORT & SPA *****

* Гратис 1 дете (до 7 год.)
-> Приватна плажа на 90м.
-> Препорака за парови

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE *****

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Лоциран на сама плажа
-> Опкружен со шума

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER *****

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Многу содржини за деца
-> Опкружен со шума

AKKA HOTEL ANTEDON *****

AKKA HOTEL ANTEDON *****

* Kids Concept
-> High Class All Inclusive
-> Гратис 2 деца (до 12 и 7 г.)

KEMER BARUT COLLECTION *****

KEMER BARUT COLLECTION *****

* Гратис 1 дете (до 13 год.)
-> Сопствена песочна плажа
-> Одлична локација

 


* МАПА СО ЛОКАЦИЈА НА ХОТЕЛИ ВО КЕМЕР >>>