БЕЛЕК

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA *****

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2 г.)
-> Погоден за фамилии
-> Голем избор на содржини

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA *****

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2 г.)
-> Хотелот е прва линија
-> Одлична плажа

TITANIC DELUXE BELEK *****

TITANIC DELUXE BELEK *****

* Висока класа на услуга
-> Гратис 1 дете до 12 год.
-> Голем број на активности

BELCONTI RESORT HOTEL *****

BELCONTI RESORT HOTEL *****

* Гратис 1 дете (до 13 год.)
-> Приватна песочна плажа
-> Фамилијарен одмор

BELLIS DELUXE HOTEL *****

BELLIS DELUXE HOTEL *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> Приватна песочна плажа
-> Аква парк

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA *****

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2 г.)
-> Погоден за фамилии
-> Аква парк

SHERWOOD DRAMS RESORT *****

SHERWOOD DRAMS RESORT *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 2г.)
-> Оддалечен од плажа 200м.
-> Погоден за фамилии

ADAM & EVE *****

ADAM & EVE *****

* Adults Only
-> Ексклузивен дизајн
-> Приватна песочна плажа
-> Програми за забава

ADORA GOLF RESORT *****

ADORA GOLF RESORT *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 7г.)
-> Приватна песочна плажа
-> Бесплатни лежалки

INNVISTA HOTEL *****

INNVISTA HOTEL *****

* Гратис 1 дете (до 13 год.)
->Оддалечен од плажа 900м.
->
Реновиран во 2018 год

MAXX ROYAL GOLF RESORT *****

MAXX ROYAL GOLF RESORT *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
-> 24-часовна услуга
-> Голем избор на содржини

RIXOS PREMIUM BELEK *****

RIXOS PREMIUM BELEK *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 3г.)
-> Песочна плажа долга 700м.
-> Голем избор на содржини

CORNELIA DELUXE RESORT *****

CORNELIA DELUXE RESORT *****

* Deluxe All Inclusive
-> Гратис 1 дете до 7 год.
-> Голем избор на содржини

SPICE HOTEL & SPA *****

SPICE HOTEL & SPA *****

* Гратис 1 дeте (до 12 год.)
-> Песочна плажа долга 270м.
-> Голем избор на содржини

CALISTA LUXURY *****

CALISTA LUXURY *****

* Гратис 2 деца (до 12 и 7г.)
-> A ла Карт се вклучено
-> Хотелска приватна плажа

THE LAND OF LEGENDS THEME PARK *****

THE LAND OF LEGENDS THEME PARK *****

* Гратис 1 дeте (до 12 год.)
-> Многу забавни содржини
-> Не е во близина на плажа

 


* МАПА СО ЛОКАЦИЈА НА ХОТЕЛИ ВО БЕЛЕК >>>