АЛАНИЈА

BILKAY ***

BILKAY ***

* Одлична локација
-> 70м. од плажата Клеопатра
-> Реновиран во 2014 год.

KLEOPATRA ADA ***

KLEOPATRA ADA ***

* Одлична локација
->250м. од плажата Клеопатра
->300м. од центар на Аланија

KLEOPATRA BEACH HOTEL ***

KLEOPATRA BEACH HOTEL ***

* Гратис 1 дете до 13 год.
->100м. од плажата Клеопатра
->300м. од центар на Аланија

KLEOPATRA ADA BEACH ****

KLEOPATRA ADA BEACH ****

* Одлична локација
-> Гратис 1 дете до 13 год.
-> 10м. од плажата Клеопатра

ACAR HOTEL ****

ACAR HOTEL ****

* Гратис 2 деца (до 14 и 3 г.)
-> Песочна плажа
-> Реновиран во 2015 год.

ARSI ENFI CITY BEACH ****

ARSI ENFI CITY BEACH ****

* Гратис 2 деца (до 13 и 3 г.)
-> 30м. од плажа

-> во центар на Аланија

BLUE WAVE HOTEL ****

BLUE WAVE HOTEL ****

* Гратис 2 деца (до 13 год.)
-> Приватна плажа

-> Базен со тобоган

GALAXY BEACH ****

GALAXY BEACH ****

* Поволна цена
-
> Гратис 2 деца (до 7 год.)
-> 30 м. од плажа
-> Приватна песочна плажа

GRAND OKAN ****

GRAND OKAN ****

-> Во центар на Аланија
-> Излегува на плажата Клеопатра

SAPHIR RESORT & SPA *****

SAPHIR RESORT & SPA *****

-> Приватна плажа
-> Голем избор на содржини

ANTIQUE ROMAN PALACE *****

ANTIQUE ROMAN PALACE *****

* Гратис 2 деца (до 10 и 3 г.)
-> 20м. од приватна плажа
-> Реновиран во 2015 год.

BOTANIK PLATINUM *****

BOTANIK PLATINUM *****

* Гратис 2 деца (до 15 год.)
-> Приватна плажа
-> Голем избор на содржини

LONICERA WORLD HOTEL ****

LONICERA WORLD HOTEL ****

-> Голем ресорт со 2 хотела
-> Многу содржини за деца

EFTALIA OCEAN *****

EFTALIA OCEAN *****

* Гратис 2 деца (до 15 год.)
-> Голем ресорт

-> Многу содржини за деца

DIAMOND HILL *****

DIAMOND HILL *****

* Гратис 2 деца (до 13 и 3 г.)
-> Ултра се вклучено
-> Приватна плажа на 100 м.

LYCUS BEACH *****

LYCUS BEACH *****

* Гратис 1 дете (до 12 год.)
->Се наоѓа во природен залив
->Приватна песочна плажа

DELPHIN BOTANIK *****

DELPHIN BOTANIK *****

* Гратис 1 дете (до 10 год.)
-> Одлична услуга
-> Голем избор на содржини

SEA LIFE FAMILY RESORT & SPA *****

SEA LIFE FAMILY RESORT & SPA *****

-> Одлична услуга
-> Голем избор на содржини

 


Прочитајте повеќе за плажите во Аланија во нашиот инфо блог >>>
Cleopatra beach draws millions to Antalya


* МАПА СО ЛОКАЦИЈА НА ХОТЕЛИ ВО АЛАНИЈА >>>