СИДЕ

ЛЕТО 2020
ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА !!!

ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга мај јуни јули август септ.
LARISSA BEACH CLUB SIDE 4* All Inclsuive од 392 од 467 од 526 од 551 од 500
BARUT B SUITES 4* Room Only од 342 од 425 од 425 од 508 од 409
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES 5* Ultra All Inclusive од 412 од 578 од 645 од 645 од 578
VONRESORT ELITE 5* Ultra All Inclusive од 559 од 619 од 712 од 767 од 678
CRYSTAL PALACE LUXURY 5* Ultra All Inclusive од 500 од 684 од 712 од 712 од 684
JADORE DELUXE HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive од 448 од 552 од 602  од 602

од 552

ASKA SIDE GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive од 422   од 550  од 645  од 645 од 601 
LYRA RESORT HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive од 412  од 567  од 656   од 656  од 573
ROYAL TAJ MAHAL 5* Ultra All Inclusive од 575 од 771  од 886  од 887  од 818 
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT 5* Ultra All Inclusive  од 500 од 684   од 712  од 712  од 684
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5* Ultra All Inclusive  од 517 од 695 од 723   од 723 од 695 
HEAVEN BEACH RESORT&SPA/ADULT ONLY 5* Ultra All Inclusive од 417 од 550  од 684   од 549 од 615 
VOYAGE SORGUN 5* Ultra All Inclusive  од 803 од 980   од 1187  од 1187 од 980 

 

* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected])


>>> ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН <<<

 

НАПОМЕНИ:
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА, ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ / 7 ДЕНА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ
- ИНФОРМАЦИИ ВО ОДНОС НА ЦЕНАТА ВО КОНКРЕТЕН ТЕРМИН ПОБАРАЈТЕ НА 3115826 или [email protected]