БЕЛЕК

ЛЕТО 2020
ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА !!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга 31.мај 07.јуни 14.јуни 21.јуни 28.јуни.
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 524 од 524 од 570  од 569 од 569
CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 569 од 569 од 614  од 614 од 614 
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 580 од 580 од 632 од 632  од 632
CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT 5* Ultra All Inclusive од 626 од 626 од 671  од 671  од 671
BELCONTI RESORT HOTEL 5* Ultra All Inclusive од 657 од 657 од 657 од 678 од 699
CORNELIA DE LUXE RESORT 5* DE All Inclusive од 815 од 885 од 899  од 899 од 899
CALISTA LUXURY 5* Ultra All Inclusive од 1350 од 1420 од 1420 од 1420  од 1420
TITANIC DELUXE GOLF BELEK 5* Ultra All Inclusive од 844 од 871 од 884 од 884 од 921 
BELLIS DELUXE HOTEL 5* Ultra All Inclusive од 816 од 816 од 929  од 929  од 929 
ADAM & EVE 5* Ultra All Inclusive
од 749
од 749 од 848 од 897  од 946
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT 5* Ultra All Inclusive од 1762  од 2060 од 2240  од 2240  од 2418
SHERWOOD DREAMS RESORT 5* Ultra All Inclusive од 625  од 693 од 693  од 723 од 738 
SPICE HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive од 706  од 773 од 773 од 773 од 773 
THE LAND OF LEGENDS THEME PARK 5* Ultra All Inclusive од 1596 од 1596  од 1596 од 1596  од 1650


* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected])  


>>> ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН <<<


НАПОМЕНИ:
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА, ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ / 7 ДЕНА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ
- ИНФОРМАЦИИ ВО ОДНОС НА ЦЕНАТА ВО КОНКРЕТЕН ТЕРМИН ПОБАРАЈТЕ НА 3115826 или [email protected]