КЕМЕР

    ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга мај јуни јули август септ.
FAME RESIDENCE 4* FS All Inclusive од 452 од 540 од 615 од 633 од 525
FAME RESIDENCE GOYNUK 4* FS All Inclusive од 359 од 431 од 555 од 555 од 441
ARMAS KAPLAN PARADISE 5* All Inclusive од 395 од 453 од 521 од 521 од 267
QUEEN’S PARK GOYNUK HOTEL 5* Ultra All Inclusive од 430 од 513 од 602 од 643 од 555
ZENA RESORT 5* All Inclusive од 419  од 523   од 599 од 643   од 599
QUEEN’S PARK LE JARDIN HOTEL 5* Ultra All Inclusive од 481  од 539  од 622   од 669 од 586 
FAME RESIDENCE KEMER & SPA 5* FS All Inclusive од 452 од 540 од 615 од 632 од 525
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 422
од 545 од 656 од 656 од 601
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 422  од 545  од 656  од 656  од 600 
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* Ultra All Inclusive од 633  од 810  од 920  од 920   од 810
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE *5 Ultra All Inclusive од 527 од 608 од 701 од 701 од 631
KARMIR RESORT & SPA 5* Ultra All Inclusive од 429 од 544 од 586 од 607 од 523
RIXOS SUNGATE 5* Ultra All Inclusive од 784  од 993 од 1063 од 1063 од 993
RIXOS HOTEL TEKIROVA 5* Ultra All Inclusive од 706 од 990 од 1046 од 1046 од 990
KEMER BARUT COLLECTION 5* Ultra All Inclusive од 589 од 820 од 1002 од 1002 од 912


* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected])   


>>> ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН <<<

 НАПОМЕНИ:
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ, НА ДАДЕНИОТ ТИП УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ/7ДЕНА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ
- ИНФОРМАЦИИ ВО ОДНОС НА ЦЕНАТА ВО КОНКРЕТЕН ТЕРМИН ПОБАРАЈТЕ НА 3115826 или [email protected]