АЛАНИЈА

ЛЕТО 2020
ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2020 !!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<


ХОТЕЛ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 31.мај 07.јуни 10.јуни 17.јуни
    6 н./7 д. 6 н./7 д. 6 н./7 д. 6 н./7 д.
LONICERA CITY HOTEL 3* All İnclusive од 400 од 410 од 430 од 430
GALAXY BEACH HOTEL 4* All İnclusive од 329  од 329  од 342  од 360
KOLIBRI HOTEL 4*  All İnclusive од 354  од 356  од 360   од 435 
KLEOPATRA ATLAS HOTEL 4* All İnclusive од 370  од 389  од 393  од 420
ASIA BEACH RESORT  4* All İnclusive  од 514  од 541 од 541   од 534
ARSI BLUE BEACH HOTEL 4* All İnclusive  од 359   од 359  од 359  од 433 
AYDINBAY BLUE DREAMS 5* Ultra All İnclusive  од 501 од 501 од 520   од 580
BLUE WAVE SUITE HOTEL 4* All İnclusive од 400  од 410 од 410  од 466 
BOTANIK PLATINUM 5* All İnclusive од 670 од 712  од 712  од 706 
REMI HOTEL ALANYA 4* All İnclusive од 429 од 433  од 433   од 662
EFTALIA MARIN RESORT 5* Ultra All İnclusive од 482 од 562   од 642  од 656
DELPHIN DELUXE 5* Ultra All İnclusive од 658 од 699 од 706  од 706 
GRANADA LUXURY RESORT 5* Ultra All İnclusive од 487 од 665  од 679  од 726 
MC ARANCIA RESORT 4* Ultra All İnclusive од 604 од 644 од 496 од 496
LONICERA WORLD HOTEL 4* Ultra All İnclusive од 494 од 545 од 601 од 601
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5*  Ultra All İnclusive од 594 од 608  од 673   од 673


* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА        (тел. 3 115 826, [email protected]) 


>>> ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН <<<

НАПОМЕНИ:
- ИНФОРМАЦИИ ВО ОДНОС НА ЦЕНАТА ВО КОНКРЕТЕН ТЕРМИН ПОБАРАЈТЕ НА 3 115 826 или [email protected]
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА, ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ/7 ДЕНА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ