ВЕЛИГДЕН

РИМ

РИМ

со авионски превоз
термин: 17.април
4 дена / 3 ноќевања
МАЛТА

МАЛТА

со авионски превоз
термин: 16.април
6 дена / 5 ноќевања
ДАЛМАТИНСКА ТУРА

ДАЛМАТИНСКА ТУРА

со автобуски превоз
термин: 16.април
4 дена / 2 ноќевања

НЕАПОЛ

НЕАПОЛ

со автобуски превоз
термин: 16.април
6 дена / 3 ноќевања

ХУРГАДА - ВЕЛИГДЕН

ХУРГАДА - ВЕЛИГДЕН

со авионски превоз
термин: 16.април
10 дена / 8 ноќевања
КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

со автобуски превоз
термин: 15.април
7 дена / 5 ноќевања
ТОСКАНА

ТОСКАНА

со автобуски превоз
термин: 16.април
6 дена/ 3 ноќевања 

АЗУРЕН БРЕГ, ШПАНИЈА И ИТАЛИЈА

АЗУРЕН БРЕГ, ШПАНИЈА И ИТАЛИЈА

со автобуски превоз
термин: 16.април
10 дена / 5 ноќевања

КРФ

КРФ

со автобуски превоз
поаѓање: 16.април
5 дена / 3 ноќевања
ЗЛАТИБОР

ЗЛАТИБОР

со автобуски превоз
термин: 16.април
3 дена / 2 ноќевања

БАЛИ

БАЛИ

со авионски превоз
термин: 15.април
11 дена / 9 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

со автобуски превоз
поаѓање: 16.април
4 дена / 2 ноќевања
ПРАГА И ВИЕНА

ПРАГА И ВИЕНА

со автобуски превоз
термин:
 16.април
4 дена/ 2 ноќевања 

ВИЕНА

ВИЕНА

со автобуски превоз
термин: 16.април
4 дена/ 2 ноќевања 

НОВИ САД

НОВИ САД

со автобуски превоз
термин: 16.април
4 дена / 2 ноќевања
БУДИМПЕШТА

БУДИМПЕШТА

со автобуски превоз
термин: 16.април
4 дена / 2 ноќевања
ПАТМОС

ПАТМОС

со автобуски превоз
термин: 17.април
4 дена / 2 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

со автобуски превоз
термин: 16.април
4 дена / 2 ноќевања
БУДВА

БУДВА

со автобуски превоз
термин: 16.април

4 дена / 3 ноќевања
ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

со автобуски превоз
термин: 16.април

4 дена / 2 ноќевања

АТИНА

АТИНА

со автобуски превоз
поаѓање: 16.април
4 дена / 2 ноќевања

 

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

за период 16.04-20.04.2020
2 ноќи / 3 ноќи

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

за период 16.04-20.04.2020
2 ноќи / 3 ноќи / 4 ноќи

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА

за период 16.04-20.04.2020
2 ноќи или 3 ноќи