НОВОГОДИШНИ

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

со автобуски превоз
термин: 30.декември
5 дена / 3 ноќевања
КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

со автобуски превоз
термин: 30.декември
5 дена / 3 ноќевања

КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

со автобуски превоз
термин: 29.декември
6 дена / 4 ноќевања

ТУРЦИЈА

ТУРЦИЈА

со автобуски превоз
термин: 30.декември
9 дена / 7 ноќевања

КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

авионски или сопствен превоз
термин: 30.декември
4 дена / 3 ноќевања

АНТАЛИЈА

АНТАЛИЈА

со авионски превоз
термин: 30.декември
4 дена / 3 ноќевања

БУДВА

БУДВА

со автобуски превоз
термин: 30.декември

3 дена / 2 ноќевања

ТИВАТ

ТИВАТ

со автобуски превоз
термин: 30.декември
4 дена / 2 ноќевања
НОВИ САД

НОВИ САД

со автобуски превоз
термин: 30.декември

4 дена / 2 ноќевања