Image may contain: one or more people, sky, ocean, beach, cloud, outdoor, nature and water
 СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!!
ЧЕТИРИ ЛИЦА ПЛАЌААТ, A ПЕТТО ЛИЦЕ (КОРИСТИ) ГРАТИС 

ПОАЃАЊЕ:

03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 

04:00 ч. Поаѓање за Грција - Пиериа. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.

Во зависност од граничните формалности, пристигнување во Паралија и паркирање на автобусот во близина на големата плажа. Слободен ден за сончање, капење, шопинг и индивидуални активности во најпознатото туристичко место во регионот Пиериа. 

ВРАЌАЊЕ:
 
18:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата на паркингот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  990 ден.
 термини: 23.07 и 02.08
4 ЛИЦА + 1 ГРАТИС
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!!
ЧЕТИРИ ЛИЦА ПЛАЌААТ, A ПЕТТО ЛИЦЕ (КОРИСТИ) ГРАТИС

 

ПОАЃАЊЕ:

03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 

04:00 ч. Поаѓање за Грција - Халкидики/Неа Флогита. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.

Во зависност од граничните формалности, пристигнување во Неа Флогита и паркирање на автобусот во близина на големата плажа. Слободен ден за сончање, капење, шопинг и индивидуални активности во познатото туристичко место во регионот Халкидики. 

ВРАЌАЊЕ:
 
18:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата на паркингот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  1.090 ден.
термини: 23.07 и 02.08
4 ЛИЦА + 1 ГРАТИС 
 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА