СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ВО ОКТОМВРИ
ЕДНО ЛИЦЕ ПЛАЌА, A ВТОРО ЛИЦЕ ГРАТИС !
 
ПОАЃАЊЕ:
 04:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 
05:00 ч. Поаѓање за Грција и Солун. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.
од 09:30 до 10:00 ч. (по грчко време) Пристигнување во Солун и паркирање на автобусот пред новиот трговски центар "One Salonica Outlet Mall". Слободен ден за шопинг во трговскиот центар и низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски, плоштадите Аристотелис, Вардари... 
ВРАЌАЊЕ:
 17:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата кај "One Salonica Outlet Mall" и поаѓање кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  800 ден. 
термин: 07.10, 11.10, 14.10, 21.10, 23.10 и 28.10

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА