PAPAGEORGIOU **
Thassos


 цени во месец јуни:

 7 BB од 80 eur                 
 7 HB од 136 eur
 - 1 и 2 дете 0-6 год. бесплатно
 - 1 и 2 дете 6-12 год. EUR 4 BB / 12 HB од ден.

   
   

PORTO MATINA **+
Metamorphosi


 цени во месец јуни: 
 7 HB од 199 eur
  - 1 дете 02-11,99 г. -100%
  - 2 дете 0-11,99 г. -50%

   
   

PARADISE HOTEL ***
Kriopigi

 цени во месец јуни: 
 7 HB од 189 eur
 - 1 дете 0-11,99 год. -100%
 - 3 возрасен 12+ год. -20%

   
   

 JENNY ***
Siviri

 цени во месец јуни:  
 7 HB од 239 eur
- 1 и 2 дете 0-13,99 год. -100% 
- 1 и 2 дете 14-15,99 год. -70% 

   
   

 HALKIDIKI ROYAL ***
Fourka

 цени во месец јуни:
 7 HB од 209 eur
- 1 дете 0-13,99г. и 2 дете 0-5.99г. (дели лежај)
- 1 дете 14-15,99 г. -70%

 

   

 OLYMPIC BIBIS **
Metamorphosi

 цени во месец јуни:
 7 HB од 229 eur
 - 1 и 2 дете 0-11,99г. -100% 
 - 1 и 2 дете 12-15,99 г. -70%

 

                                

RALITSA HOTEL ***
Thassos

 цени во месец јуни:
 7 HB од 169 eur
 - 1 дете 0-11,99 год. -100%
 - 3 возрасен 12+ год. -30%