Travel Training Center IATA ATC 
SAVANA Tourist Enterprises

- Работно време за резервации и уплати
* Секој работен ден: од 09.00 до 20.00 h 
   Сабота: од 10.00 до 15.00 h

- Работно време за курсеви и обуки
* Во согласност со објавениот распоред и термини


e-mail: info@ttc.mk
1) tel. 389 2 3108 878 , 3108 879 

2) tel. 389 2 3115 826 ext.121 ; GSM: 075 268 598

Адреса: 
ул.Орце Николов 20/2/4, 1000 Скопје


 Facebook Следете ја нашата страна и бидете во тек со актуелните новости...