ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО КУШАДАСИ, БОДРУМ И МАРМАРИС

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ПОПУСТОТ НЕ СЕ ПРЕСМЕТУВА ДОПОЛНИТЕЛНО
ПОПУСТОТ СЕ ОДНЕСУВА НА ВКУПНИОТ ИЗНОС НА АРАНЖМАНОТ

КУШАДАСИ Услуга Цена од Уплати до  Инфо
OMER HOLIDAY RESORT 5* AI 48,40 € 30.06.2017 -20%
OMER HOLIDAY RESORT 5* AI 21,60 € 30.06.2017 -30%
TUSAN BEACH RESORT 5* AI 37,80 € 30.06.2017 -30%
PALM WINGS KUSADASI BEACH RESORT 5* AI 44,90 € 30.06.2017 -15%
ARIA CLAROS BEACH & RESORT 5* AI 37,20 € 30.06.2017 -35%
PALM WINGS EPHESUS HOTEL 5* AI 44,90 € 30.06.2017 -15%
FLORA GARDEN EPHESUS 5* AI 31,80 € 30.06.2017 -15%
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5* AI 32,80 € 30.06.2017 -15%
CLUB SCALANUOVA 4* AI 19,70 € 30.06.2017 -15%
DABAKLAR 4* HB 15,90 € 30.06.2017 -10%
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5* AI 42,90 €

ASENA HOTEL 3* AI 33,00 € 15.07.2017
SURTEL 3* AI 24,20 € 03.07.2017
MELIKE 2* HB 9,90 €
 
ROYAL PALACE 4* HB 17,9 €    
 МАРМАРИС
 GREEN NATURE DIAMOND 5*  AI  38,50 €  30.06.2017  -30%
 GREEN NATURE RESORT 5*  AI  25,30 € 30.06.2017  
 БОДРУМ
 WOXXIE HOTEL 4*  AI  25,80 €  15.06.2017  -10%

 * Промоциите се однесуваат на резервации направени од датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €
*** Понудата важи за ограничен број на соби