ГРЦИЈА ХОТЕЛИ ЛЕТО 2017

 СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

КАСАНДРА  Услуга  Цена од Уплати до  Инфо 
 THEOPHANO IMPERIAL 5* Kalithea  HB  35,8 € 10.07.2017  -10%
 ANASTASIA RESORT 5* Nea Skioni  HB+   37,4 €  16.06.2017  -30%
 KRIOPIGI HOTEL (ex Kriopigi Beach) 4*  HB  51,7 €  30.06.2017  -20%
 ATHOS PALACE 4* Kalithea HB+  30,2 €  10.07.2017  -12%
 PALLINI BEACH 4* Kalithea  HB  30,2  10.07.2017  -15%
 MACEDONIAN SUN 3* Kalithea  HB  20,2 €  10.07.2017  -20%
 HALKIDIKI ROYAL 3* Fourka 7HB 239 € 10.06.2017  
 СИТОНИЈА
 ASSA MARIS BOMO CLUB 4* Ag.Nikolaos  AI  82 €  31.07.2017  -20%
 ТАСОС
 TRYPITI HOTEL BUNGALOWS 3* Trypiti  HB  36,7 €  30.07.2017  -20%
MAKRYAMMOS BUNGALOWS 4* Makryammos HB 53,5 € 15.07.2017 -20 %
 PAPAGEORGIOU 2* Limenaria 7HB 96 € 09.06.2017  
 ПИЕРИА
KRONOS 4* Platamona  HB  27,3 €  31.07.2017  -20%

 *** Цените се дадени за период по лице со вклучени попусти по специјални понуди!
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €.
*** Понудата важи за ограничен број на соби !!!