Малдивите или Малдивските Острови се островска земја која се состои од група атоли воИндискиот океан, југозападно од Индија и околу 700км западно од Шри Ланка. 26-театолски групи на Малдивите содржат во себе 1.192 островчиња.Малдивите се познати посвоите природни убавини - син океан, бели плажи и умерени температури. Температуритена водата и воздухот се околу 30°С во текот на целата година.Главнииндустрии се туризмот и рибарството.Природните убавини се магнет затуристите и најважна индустрија на Малдивите. Поради прекрасните подводни коралнипејсажи, Малдивите се рангирани како една од најдобрите дестинации за нуркачите восветот.Еден типичен туристички комплекс на Малдивите се состои од ексклузивен хотелна сопствен остров, населен исклучиво со туристи и хотелските работници, без друголокално население.
 

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:

1 ден Полетување од Скопје во 13:35 часот, пристигнување во Дубаи во 20:35.

2 ден Полетување од Дубаи во 03: 15 часот, слетување во Мале  во 08:25 часот. Трансфер со хидро авион или брз глисер до хотелот и сместување. Ноќевање.

3 до 8 ден Престој во избраниот хотел според табелата , слободно време за индивидуални активности и одмор.

9 ден Трансфер до аеродром. Полетување од Мале во 23:00 часот, слетување во Дубаи  во 02:00 часот, пристигнување Скопје наредниот ден во 12:35 часот.


МАЛДИВИ
ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

ХОТЕЛ  тип  услуга мај јуни јули август
FILHALHOHI ISLAND RESORT *** DBL 7FB 1309
1309
1309 1295
MALAHINI KUDA BANDOS *** DBL 7HB 1211 1189
1189 1285
HOLIDAY ISLAND RESORT & SPA **** DBL 7FB 1229 1229 1229 1319
SUN ISLAND RESORT & SPA **** DBL 7FB 1229 1229
1235 1319
ROYAL ISLAND RESORT & SPA **** Villa 7FB 1578
1415 1529
1529
PARADISE ISLAND RESORT & SPA   **** DBL 7FB 1315
1315 1315 1499
KURUMBA MALDIVES *****  DBL 7BB 1439
1369 1529 1419

 * Цените се дадени по лице, изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 € = 62 мкд.)


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Авионски превоз на релација  Скопје - Дубаи - Мале -Дубаи - Скопје 
- Аеродромски такси
- Сместување во хотел и услуга по избор од табелата на 7 ноќевања
- Повратен трансфер од аеродром Мале до соодветниот хотел (со хидроавион или брз глисер, соодветен според хотелот) 

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Патничко осигурување
- Индивидуални трошоци
ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- Доплата за еднокреветна соба според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
 
НАПОМЕНИ:
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ
- Цената е дадена за миниум 2 лица

Цената зависи од моментално расположливите места на aвио компанијата, како и расположливоста по хотелите.
Цената може да биде променета без претходна најава, при промена на цените од страна на хотелите.

 

GALLERY