КРФ
                                                        Ипсос и Кавос
                                             термини: 02. и 09.септември

01.ден СКОПЈЕ - ИГУМЕНИЦА - КРФ 

Состанок на групата на паркингот спроти хотел Holiday Inn во 00:10 часот. Поаѓање за Грција во 00:30 ч. Ноќно возење со попатни одмори. Пристигнување во пристаништето Игуменица во претпладневните часови. Превоз со траект до островот Крф. По пристигнувањето, трансфер до Ипсос и сместување во објект по избор од програмата. Слободно попладне за одмор. Ноќевање.

од 02. до 07.ден КРФ (Ипсос или Кавос)
Денови за одмор и идивидуални активности. Престој во место и објект по избор од програмата, во студија и апартмани на база ноќевање. За време на престојот организрани посети на градот Крф, како и на местата Палеокастрица и Сидари. Во останатите денови комуникација со локалните претставници на агенцијата за евентуални дополнителни факултативни излети и посети.

08.ден КРФ – ИГУМЕНИЦА - СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 09:00 часот. Во попладневните часови, заминување на траект. По пристигнување на пристаништето во Игуменица, патувањето продолжува кон Македонија. Возење со повремени попатни одмори. Пристигнување во Скопје, во доцните вечерни часови.

место 02.септември 09.септември
ИПСОС 149 € 139 €
КАВОС 139 € 129 €
 
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО: 
- Превоз со туристички автобус на наведената релација
- Превоз со траект од Игуменица до пристаништата во Крф и Лефкими
- Трансфер на островот од пристаниште до објект за престој
- Сместување во студија и апартмани (во Ипсос и Кавос) на база 7 ноќевања
- Организирани посети: градот Крф, Палеокастрица и Сидари
- Организација на аранжманот и придружник на патувањето

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО
- Факултативни посети и разгледи за време на престојот
- Влезници за музеи и културно-историски споменици
- Туристичко патничко осигурување
- Доплата за трето и четврто лице: Ипсос (02.09.= 129 € / 09.09.= 119 €)
- Доплата за трето и четврто лице: Кавос (02.09.= 119 € / 09.09.= 109 €)

НАПОМЕНИ: 
- За реализација на аранжманот, потребен е минимум од 40 патници.
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ и САВАНА.

Comments (0)

LEAVE A COMMENT


captcha
All comments have to be authorized by the website administrators for publication, so please give us some time to authorize the comment before you see it published.