ХАЛКИДИКИ и ПИЕРИА
НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ
термини:
15.09. - 22.09.2019
22.09. - 29.09.2019


 ПЕФКОХОРИ
Image result for pefkohori
VILLA ELEKTRA ; ПОПУСТ -30%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ
наем на студио за 7 ноќевања (STD 1/2) од 79 EUR  
                                                        (STD 1/2+1) од
86 EUR


ПОЛИХРОНО
Image result for polihrono
VILLA ASIMENIA ;
ПОПУСТ -30%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ 
наем на студио за 7 ноќевања (STD 1/2) од 82 EUR
                                                         (STD 1/2+1) од 91 EUR
                                                           (APT 1/2+2) од
107 EUR


ПСАКУДИА
Image result for psakudia
VILLA AKACIA ; ПОПУСТ -30%
термини: 15. и 22.СЕПТЕМВРИ
наем на апартман за 7 ноќевања (APT 2/2ECO) од 75 EUR  
                                                   (APT 2/2) од
105 EUR


VILLA PANDORAS ; ПОПУСТ -20%
термин: 15.СЕПТЕМВРИ 
наем на апартман за 7 ноќевања (APT 1/2+2) од 157 EUR  
                                                       (APT 2/2+1) од
173 EUR


НЕИ ПОРИ
Image result for neoi poroi
VILLA ANASTASSIOS  ; ПОПУСТ -30%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ
наем на студио за 7 ноќевања (STD 1/2+1) од 84 EUR  

VILLA MAGGAS ; ПОПУСТ -30%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ 
наем на студио за 7 ноќевања (STD 1/2+1) од 86 EUR 
                                                    (STD 1/2+2) од 89 EUR 
                                                     (APT 2/2+1) од
119 EUR


ЛЕПТОКАРИЈА
Image result for leptokaria
VILLA DIMA ; ПОПУСТ -20%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ
наем на студио за 7 ноќевања (STD 1/2+1) од 94 EUR  
                                                     (STD 1/3+1) од 100 EUR

VILLA ERATO ; ПОПУСТ -20%
термин: 22.СЕПТЕМВРИ 
наем на апартман 7 ноќевања (APT 2/2ECO) од 86 EUR 
                                             (APT 2/2) од
94 EUR